Loading...

Success

→ Shoppingcart updated

Info

→ Shoppingcart updated

Success

Mail sent!

Error

Mail is not sent!

Error

Artikel niet meer op voorraad!

Error

Success

Success

Error

Wij zijn op zoek naar:

Vrachtwagenchauffeur 

Autolaadkraan machinetransporteur

Kortenhoef 

Wat ga je bij ons doen?

Voor onze Chauffeurs machinetransporteurs is geen dag hetzelfde. De ene keer verhuis je samen met je collega een complete machine productielijn vanuit Europa naar Nederland, de andere keer kan het zijn dat jullie een machine op een lastig bereikbare locatie te verplaatsen. Je werkt met gespecialiseerd materiaal, je hebt ervaring met heftrucks en kunt met een kraan overweg, of je hebt de intentie om dat te leren. Naast dat je technisch bezig bent, is het voor jou natuurlijk ook de uitdaging om de machines veilig en goed op de plaats van bestemming te brengen, ook al is je lading groot, breed of juist heel kwetsbaar. Bij ons is het nooit saai en technisch en logistiek gezien altijd een uitdaging. En natuurlijk ondersteunen wij als collega’s elkaar.

Ben jij ?:
Een bevlogen en vindingrijke collega die niet alleen een vakman is op de vrachtwagen, maar ook gevoel heeft voor techniek en wat we ook belangrijk vinden dat je hebt, bent of kunt :

  • Ervaring met heftruck, vrachtwagen combinatie met autolaadkraan of je hebt de intentie om dat te leren.
  • De juiste papieren: je hebt rijbewijs C + E met code 95.
  • Improviseren en oplossingen bedenken vind je leuk.
  • Ervaring in transport en een technische achtergrond.
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden.

Wat wij jou bieden:
Een afwisselende functie met uitzicht op een vast contract. Een prima salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder eventueel studiemogelijkheden en natuurlijk leuke collega’s. Word je enthousiast van deze functie meld je dan aan. Stuur je sollicitatiebrief met CV aan Bart Dekker email : info@dekker-machinetransport.nl

Heb je nog vragen over deze baan of ons bedrijf? Aarzel niet en neem telefonisch contact op met Bart Dekker +31 6-15088177.

Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op.

Contact